Mine isninger er væk

Tandbørstning tabletten jeg får leveret fra Goebrush har en fantastisk virkning på mine tænder.
Mine isninger er nærmest forsvundet, desuden føles tænderne mere hvide efter.
Kan varmt anbefales.
Jeanne Nordentoft, Receptionist.

Læs mere

Jeg har protese

Jeg er 63 år og har det meste af mit liv lidt af paradentose og har nu delprotese og bro.
Til tandeftersyn får jeg altid udvidet tandrensning.
Men for ca. 9 måneder siden startede jeg med tandbørstning tabletter fra Goebrush og kan glæde mig over at have fået mindre tandsten og meget bedre tandkød/tandhalse. Mine isninger er væk og den dårlige smag i munden når jeg vågner er også væk. 
Så selv om man anvender protese, kan jeg varmt anbefale at prøve.
Tom Jensen, pensionist

Læs mere

Jeg er veganer

Nu har Jeg og min familie prøvet tabletterne i en lille måned og vi er alle meget begejstret for dem!
Ungerne syntes, at de er lidt sjove og jeg har selv syntes at jeg har en bedre fornemmelse i munden.
Jeg har mindre belægning på tænderne og de føles glatte hele dagen. Personligt har jeg også betydeligt mindre tandsten og mit tandkød er blevet sundere.
Jeg er veganer og har egentligt kun haft to valg af tandpasta, navnlig fordi jeg gerne vil have flour i min tandpasta og jeg har ikke været særlig tilfreds med de valg jeg har haft, så derfor er jeg super begejstret for dette produkt som ikke bare er velegnet til veganere men som jeg også opnår gode resultater med.
Janni Nielsen, Veganer

Læs mere

Mine tænder står tæt

Jeg har hele mit liv haft problemer med mine tænder.
De stod alt for tæt og tandlægen sagde altid:
“Gordana du børster dine tænder flot, men der er et hul igen mellem tænderne.” Efter jeg er blevet introduceret til disse fantastiske tandbørstning tabletter er tandlægebesøgene markant minimeret, det er regningen ved Gud også…
“Jeg vil ikke bytte dem for noget som helst fra nu af.”
Gordana Calovic, Specialuddannet Traume sygeplejerske

Læs mere

Næsten ingen tandsten mere

Jeg har brugt Goebrush tandbørstnings tabletter med fluor i 6 måneder og i den periode har jeg dannet markant færre tandsten end jeg plejer.
Dette er netop bekræftet efter det årlige tandeftersyn hvor min tandlæge bemærkede det. Kan kun anbefale dette produkt
Gitte Jacobsen, Bioanalytiker

Læs mere

Goebrush ApS, Blåbærsvinget 8, 4684 Holmegaard, CVR DK36422408 – en del af Hofmann and Company ApS

Scroll to Top