VI STYRKER ELITESPORTEN

SUNDE TÆNDER ER EN VIGTIG BRIK

Kontinuerlig træning og optimal restitution er afgørende for at topatleter præsterer på højeste niveau. Smerter og skader nedsætter evnen til at yde det maksimale og er årsag til søvnproblemer.

En topatlet indtager store mængder af energi-gels og sportsdrikke hver dag. Det udsætter tænderne for store mængder af sukker og syre.
Tandkødsygdomme og huller i tænderne betragtes på niveau med anden form for fysiske skader, der alle nedsætter performance og restitution. 
Rene tænder og sundt tandkød er derfor en forudsætning for at kroppen kan præstere på højeste niveau. Mundhygiejnen er ekstrem vigtig for topatleter. Ja, faktisk ét af de punkter der har højst prioritet og lige så vigtig som ordentlig søvn. 

Med Goebrush polerer du dine tænder ultraglatte og det bliver praktisk taget umuligt for belægninger og plak at sætte sig fast på tænderne.
Uden plak kan der ikke opstå tandsten og karies. 

Og med et 100% naturligt produkt der er fri for konserveringsmidler, bakteriehæmmende tilsætningsstoffer og andre unødvendig kemiske stoffer understøtter Goebrush en livsstil, hvor rene produkter prioriteres højt.

Goebrush deltager aktivt i elitesporten og anvendes i dag af Patrik Nilsson, der er en af verdens absolut bedste triatleter.

LÆS MERE OM PATRIK NILSSON 

Goebrush ApS, Blåbærsvinget 8, 4684 Holmegaard, CVR DK36422408 – en del af Hofmann and Company ApS

Scroll to Top