PATRIK NILSSON - en af verdens bedste

BLANDT VERDENS BEDSTE
Patrik Nilsson er en af verdens absolut bedste triatleter og har siden 2015 opnået hele 4 sejre i Ironman.
I dag er svenskeren et brandvarmt navn på den internationale triatlon scene.
Med yderligere en række top-3 placeringer og senest i 2017 en fantasitisk 8 plads i Hawaii Ironman har den unge svensker først rigtig startet sin karriere.
Patrik Nilsson er indehaver af en de hurtigste tider i verden som lyder på 7 timer og  49 minutter.

FRUGTSYRE OG SUKKER I STORE MÆNGDER
“Jeg presser min krop til det yderste hver gang jeg svømmer, løber eller cykler. For at opretholde en højt intensitetsniveau, indtager jeg energi-gels og sportsdrikke i forbindelse med hver træning.  Min mund og tænder er derfor konstant udsat for store mængder af sukker og frugtsyre.”  – siger Patrik Nilsson

For topatleter er mundhygiejnen ekstrem vigtig. Ja, faktisk ét af de punkter der har højst prioritet og på niveau med ordentlig søvn. Rene tænder og sundt tandkød er en forudsætning for at kroppen kan præstere på højeste niveau. Tandkødsygdomme og huller i tænderne er lige som anden form for fysiske skader der nedsætter performance og restitution. Derfor er Patrik Nilsson opmærksom på hvordan han kan optimere sin mundhygiejne.

“Morgen og aften børster jeg mine tænder med tandbørstnings-tabletter fra goebrush. Mine tænder er altid naturligt hvide og ultraglatte. Jeg oplever ikke længere plak og belægninger på mine tænder.”

MED VERDEN SOM TRÆNINGSPLADS
Patrik Nilsson bor i dag i Danmark, men er ofte på farten rundt omkring i verden. Enten for at træne eller deltage i stævner. 

“Det er super nemt at børste tænder “on-the-go”. Jeg har altid en håndfuld tabletter med på farten og på flyet medbringer jeg blot tabletterne i håndbagagen.” 

ET SPÆNDENDE SAMARBEJDE
Patrik Nilsson er prototypen på en seriøs topatlet, der altid vil optimere sine resultater. Med Kroppen som det absolut vigtigste redskab, er det afgørende at alt der spises og drikkes, er så sundt som muligt, af den bedste kvalitet og fri for kemikalier.  

“Patrik Nilsson har valgt at indgå en aftale med goebrush, fordi tabletterne er et højkvalitetsprodukt der kun indeholder naturlige indholdsstoffer, som bidrager til at forbedre hans præstationer og som støtter op om hans egne værdier.
Vi er stolte over, at være en del af Patrik Nilssons fremtid på aller højeste niveau.”
– Indehaver Michael Hofmann 


KORT OM PATRIK NILSSON
Patrik NIlsson er født i 1991, bor i dag i Danmark sammen med Teresa, der er coach i Uperform.dk
Sammen har de Mateo på 1 år.

Vejen til triatlon tog sin begyndelse med mellemlange og lange løbedistancer.
I 2011 begyndte Patrik NIlsson med triatlon og vandt i 2012 det svenske mesterskab på mellemdistancen – et halvdistance-triatlon på 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21 km løb. 
i 2014 blev det til guld i fuld distance ved Ironman i Malaysia, som blev fulgt op af en 2 plads i Busselton, for i 2015 at vinde på hjemmebanen i Sverige.
i 2016 blev det til guld i Copenhagen Ironman.
Følg Patrik Nilsson på Facebook – 
klik her

Goebrush ApS, Blåbærsvinget 8, 4684 Holmegaard, CVR DK36422408 – en del af Hofmann and Company ApS

Scroll to Top